معرفی درب آپارتمانی

درب، یکی از مهم ترین بخش های هر ساختمان است؛ چرا که مرز میان فضاهای مختلف و از اولین عناصری است که هنگام عبور از فضایی به فضای دیگر مورد توجه قرار می گیرد. از این رو طراحی ، زیبایی و کارایی درب ها بر کیفیت فضایی بنا تاثیر مستقیم و قابل توجهی دارد.

با گشرش شهر ها و افزایش روز افزون جمعیت ساختمان های امروزی در چندین طبقه ساخته می شوند که معمولا در هر طبقه نیز چندین واحد وجود دارد و این واحد ها به وسیله یک راهرو یا لابی از هم تفکیک می شوند، درب ورودی آپارتمانی مرز میان فضای داخل واحد با فضای مشترک میان واحدها یا لابی می باشد.

برسی ویژگی های و مشخصات درب آپارتمانی

1. درب آپارتمانی به دلیل استفاده مداوم و باز و بسته شدن زیاد باید دارای مقاومت و استحکام بالایی باشد
2. عایق دما و هم چنین مانعی دربرابر ورود حشرات مزاحم باشد
3. باید به گونه ای ساخته شوند که عایق مناسبی برای عبور صدا باشد
4. متناسب با ساختار و نمای درونی و فضای مشترک ساختمان( مدرن یا کلاسیک)
برای سفارش درب آپارتمانی کلیک کنید.

برسی ویژگی های و مشخصات درب آپارتمانی
برسی ویژگی های و مشخصات درب آپارتمانی

انواع مختلف درب ورودی آپارتمانی

1. درب پنلی
2. درب فریم لس
3. درب پیوت
4. درب کلاسیک
5. درب نئوکلاسیک
6. درب چوبی
7. درب قاب تونیک
8. درب مخفی

جنس های مختلف به کار برده شده در تولید درب آپارتمانی

در ساخت درب آپارتمانی می توان از چوب های طبیعی مانند چوب راش، چوب گردو، چوب بلوط، چوب افرا، روکش چوب طبیعی یا مصنوعی و ….استفاده کرد و همچنین می توان از چوب های مهندسی شده مانند پلای وود، روکش آلپی،MDF با رنگ پلی یورتان، طرح های CNC شده یا متریال دلخواه استفاده شود.

ابعاد و اندازه درب آپارتمانی

ابعاد درب آپارتمانی با توجه به موارد مختلف اعم از نوع استفاده و تاثیری که در فضا می گذارد بسیار مهم است و همچنین نقش مهمی در راحتی افراد هنگام ورود و خروج از اتاق دارد . عرض درب ورودی آپارتمان باید حداقل 120 سانتی متر و ارتفاع 210 سانتی متر باشد، البته در صورت وجود فضای مناسب این ابعاد می تواند تا ارتفاع 4 متر و عرض 2 متر باشد .

ساختار درب های آپارتمانی

ساختار درب آپارتمانی شامل چارچوب، خود درب و یراق آلات می باشد که چارچوب درب آپارتمانی هم می تواند به صورت روکار و هم به صورت توکار و مخفی باشد. درب آپارتمانی هم می تواند به صورت تک لنگه و دولنگه باشد پیشنهاد گروه صنعتی ساین چوب برای درب ورودی آپارتمانی استفاده از درب پیوت یا فریم لس می باشد.

ساختار درب های آپارتمانی

مراحل نصب و اجرا درب آپارتمانی

نصب انواع درب آپارتمانی باید توسط کادر متخصص و با استفاده از ابزارهای مدرن طبق مراحل زیر انجام شود: البته باتوجه به نوع درب نصب آن نیز متفاوت خواهد بود در بخش مقالات سایت می توانید روش نصب انواع مختلف درب ها را مشاهده نمایید.
1) برای نصب انواع درب آپارتمانی در ابتدا ناترازی و ناشاغولی دیوار و ابعاد و اندازه ها به صورت دقیق و فنی بررسی شوند.
2) تزریق چسب آکواریوم در محل تلاقی چارچوب با کف جهت آب بند کردن به ویژه در سرویس های بهداشتی
3) فیکس و شاغول کردن سمت لولا (لقمه زدن پایین چهارچوب) تست عدم آسیب به سنگ کف در مقابل چسب 1.2.3
4) جای گذاری درب جهت تناسب درز میان چارچوب از تمام جهات و برطرف کردن تابیدگی درب با چارچوب
5) تنظیم دهانه داخلی چارچوب در عرض و ارتفاع با استفاده از قید یا فیکسچر
6) تزریق فوم پشت چارچوب
7) فیکس کردن چارچوب به وسیله پیچ سرمته به ساب فریم یا پیچ رول پلاک به دیوار( در صورت عدم وجود ساب فریم)
8) نصب قفل و دستگیره و مقابل قفلی
9) نصب پشتکوب ها ( جهت راحتی نصب، طرفین پشتکوب همزمان درون شیار قرار گیرد)
10) نصب استیل زیر پشتکوب ( مربوط به سرویس ها)
11) رگلاژ نهایی و نصب درپوش های لولا
12) برداشتن لقمه های پایین چارچوب ها
13) لکه گیری در صورت نیاز

نکات مهم هنگام خرید انواع درب آپارتمانی

توجه به این نکته که درب ورودی آپارتمان یکی از المان های تاثیر گذار هر واحد می باشد باید هم جلوه زیبایی داشته باشد و هم دارای استحکام و امنیت کافی باشد .قبل از خرید درب آپارتمانی باید به دکوراسیون و محیط داخلی و مشاعات ساختمان توجه کنید و طرح مورد نظر خود را از بین طرح های کلاسیک و مدرن انتخاب کرده و همچنین رنگ درب آپارتمانی را متناسب با فضا انتخاب شود.

در مرحله بعد به جنس و متریال محصول که تاثیر زیادی روی قیمت نهایی دارد توجه کنید .در آخر به ابعاد محل نصب دقت کنید. مهم ترین آیتم در انتخاب درب آپارتمانی بودجه ایی است که برای خرید در نظر گرفته ایید برای دریافت آخرین قیمت انواع مختلف درب آپارتمانی می توانید با کارشناسان ساین چوب در ارتباط باشید.

نکات مهم هنگام خرید انواع درب آپارتمانی

عوامل موثر در قیمت درب های داخلی

1. کیفیت متریال به کار رفته در محصول، به عنوان مثال درب تمام چوب یا روکش طبیعی چوب گرانتر از مدل های دیگر می باشد همچنین اگر بدنه درب از جنس ام دی اف باشد رنگ پلی اورتان از بقیه رنگ ها گرانتر و ماندگارتر است.
2. ابعاد و اندازه درب های آپارتمانی
3. نوع درب آپارتمانی، به عنوان مثال درب فریم لس یا پیوت از بقیه مدل ها گرانتر خواهد بود
4. تعداد سفارش، به طبع قیمت درب آپارتمانی متناسب با تعداد سفارش است برای سفارش بالای 20 عدد درب آپارتمانی قیمت تمام شده ارزانتری در مقابل سفارش تعداد پایین خواهد داشت.

نکته پایانی

برای سفارش درب آپارتمانی ابتدا نوع دکوراسیون داخلی خود را بررسی کنید و متناسب با آن خرید درب آپارتمانی را انجام دهید اگر فضای شما مدرن است پیشنهاد ساین چوب درب آپارتمانی مدل پنلی، فریم لس می باشد و چنانچه فضای شما کلاسیک یا نئوکلاسیک است از درب های متناسب با این سبک ها استفاده کنید که کارشناسان ساین چوب می توانند شما را در انتخاب نوع درب راهنمایی نمایند.
گروه صنعتی ساین چوب در خط تولید درب آپارتمانی از بهترین مواد اولیه و ماشین آلات پیشرفته اتوماتیک، کادر مجرب فنی و مهندسی در تمام مراحل اعم از طراحی، تولید و نصب مطابق با استاندارد‌های جهانی بهره می‌برد تا در نهایت محصولی با کیفیت و با دوام و چشم نواز تولید و ارائه کند.
تمامی مراحل تولید، حمل و بسته بندی ایمن درب آپارتمانی ( کاور با نایلون حباب دار ، فوم و کارتن ) از کارخانه تا واحد و طبقه مورد نظر همچنین نصب توسط افراد متخصص و با تجهیزات روز دنیا توسط خود شرکت ساین چوب انجام می‌پذیرد .

No Comments

Post A Comment