معرفی درب مدرن

تفکر طراحی مدرن بر پایه ساده انگاری و خلوص فضایی است . شعار “کمتر بیشتر است” یکی از سر لوحه های سبک مدرن است. .درب های مدرن نیز به عنوان یکی از اجزای تکمیل کننده دیزاین ساختمان نقش موثری را در راستای این تفکر ایفا می کنند.
درب مدرن بر اساس احجام خالص و ترکیب بندی ساده و بدور از جزییات، گامی نو در عرصه زیبایی و کارایی برداشته‌ است.درب مدرن جایگزین بسیار مناسبی برای درب های کلاسیک است. خطوط صاف و هندسی، تنوع طرح ، رنگ و استفاده از متریال‌های مرغوب، این محصول را به انتخابی ایده‌آل برای فضاهای مدرن امروزی تبدیل کرده است.

انواع درب مدرن

  • درب مدرن پنلی
  • درب مدرن پیوت
  • درب مدرن فریم لس
  • درب مدرن مخفی
  • درب مدرن چوبی

برای سفارش درب مدرن کلیک کنید.

انواع درب مدرن
انواع درب مدرن

کاربرد انواع مختلف درب مدرن در ساختمان:

درب مدرن را می‌توان برای درب لابی، درب واحد،درب اتاقی، سرویس بهداشتی و غیره استفاده نمود، درب مدرن به صورت تک لنگه و دولنگه قابل تولید می باشد.

مزایای درب مدرن

از مزایای درب مدرن به موارد زیر می‌توان اشاره نمود:
1- سادگی در عین زیبایی
2- قیمت مناسب به دلیل پرهیز از بیهودگی و تزئینات
3- اجرای سریع تر و تمیز تر نسب به درب کلاسیک یا نئوکلاسیک
4- قابلیت تولید درب تا ارتفاع مد نظر
5- قابلیت نورپردازی داخل درب
6- عایق حرارتی و صوتی (حفظ انرژی فضا و کاهش صدای مزاحم محیط)
7- نگهداری و مراقبت آسان
8- عمر طولانی به جهت استفاده از متریال با کیفیت مطلوب

اجزای تشکیل دهنده درب مدرن

اجزای تشکیل دهنده درب مدرن شامل موارد زیر می‌باشد:
1. چارچوب : چارچوب درب مدرن معمولا از چوب های طبیعی مانند چوب روسی یا چوب راش با رنگ پلی‌یورتان، ام دی اف و یا متریال دلخواه مخاطب تولید می‌شود.
2. درب : درب نیز غالباً از ترکیب جنس چوب راش و ورق هانی‌کام با رویه ام دی اف رنگ شده، پلای وود و یا روکش چوب در ضخامت های بین 5 تا 5/6 و ارتفاع تا 5/4 متر و عرض تا 250 سانتی متر تولید می‌گردد. قابلیت تولید درب تمام چوب نیز وجود دارد.
3. روکوب – پشت‌کوب : روکوب و پشت‌کوب ها می‌توانند از جنس ام دی اف رنگ شده(پلی یورتان)، روکش چوب یا متریال دلخواه باشد. در برخی موارد بنا به خواست مخاطب قابلیت تولید درب تمام چوب نیز وجود دارد. درب فرم لس روکوب و پشتکوب ندارد .
4. لولا : برای انتخاب لولا هم می‌توان از مدل معمولی(تخت) و هم لولای توکار( مخفی یا 3D) استفاده نمود، انتخاب ساین چوب برای قسمت لولاها با توجه به طول عمر، کیفیت و زیبایی، لولای توکار(3D) یا مخفی، از برند های مختلفی چون HTN ، NHM ، Otlavاست چراکه لولای توکار قابلیت رگلاژ بهتری دارد و درزهای اطراف درب یکسان دیده می‌شوند.
5. نوار درزگیر : استفاده از نوار درزگیر صدای ضربه زدن درب به چارچوب را به حداقل رسانده و همچنین به عنوان عایق صوت عمل می‌نماید.
6. دستگیره : برای درب مدرن می‌توان دستگیره های دو تکه، تک و هوشمند از برندهای خارجی همچون Hefele و یا برند های ایرانی می‌توان استفاده نمود. جای لولا و دستگیره توسط دستگاه CNC درکارخانه انجام می‌شود.
7. درزگیر پایین درب (گیوتینی) : در صورت درخواست مخاطب در درب آپارتمانی یا لابی می‌توان از این درزگیرها برای پوشاندن پایین درب استفاده نمود.
8. نوار استیل(سرویس بهداشتی ها): برای ضد آب کردن درب مدرن روش های مختلفی را استفاده می‌کنند، یکی از این روش ها استفاده از نوار استیل 10 سانتی متری در لبه پایینی داخلی یا استفاده از پلای وود است.
9. رنگ: رنگ پلی یورتان یکی از بهترین گزینه ها برای مصنوعات چوبی می باشد، از مزایای رنگ پلی یورتان می توان به زیبایی و درخشنگی، محافظت در برابر رطوبت، آب، ورود حشرات و آسیب ‌های دیگر به چوب، مقاومت در برابر سایش و ضربه، مقاوم در برابر زرد شدگی و مواد شیمیایی، استحکام در برابر اسید، باز، روغن‌های صنعتی و شیمیایی و … اشاره نمود.

اجزای تشکیل دهنده درب مدرن
اجزای تشکیل دهنده درب مدرن
اجزای تشکیل دهنده درب مدرن

نصب انواع درب مدرن

نصب انواع درب مدرن باید توسط کادر متخصص و با استفاده از ابزارهای مدرن طبق مراحل زیر انجام شود البته شیوه نصب مدل های مختلف درب مدرن متفاوت است ولی کلیات آن به شرح زیر است برای هر نوع درب در همین سایت می توانید شیوه نصب آن را مطالعه فرمایید:
1) برای نصب انواع درب مدرن در ابتدا نا ترازی و ناشاغولی دیوار و ابعاد و اندازه ها به صورت دقیق و فنی بررسی شوند.
2) تزریق چسب آکواریوم در محل تلاقی چارچوب با کف جهت آب بند کردن به ویژه در سرویس های بهداشتی
3) فیکس و شاغول کردن سمت لولا (لقمه زدن پایین چهارچوب) تست عدم آسیب به سنگ کف در مقابل چسب 1.2.3
4) جای گذاری درب جهت تناسب درز میان چارچوب از تمام جهات و برطرف کردن تابیدگی درب با چارچوب
5) تنظیم دهانه داخلی چارچوب در عرض و ارتفاع با استفاده از قید یا فیکسچر
6) تزریق فوم پشت چارچوب
7) فیکس کردن چارچوب های پنلی به وسیله پیچ سرمته به ساب فریم یا پیچ رول پلاک به دیوار( در صورت عدم وجود ساب فریم)
8) نصب قفل و دستگیره و مقابل قفلی
9) نصب پشتکوب ها (جهت راحتی نصب، طرفین پشتکوب همزمان درون شیار قرار گیرد)
10) نصب استیل زیر پشتکوب ( مربوط به سرویس ها)
11) رگلاژ نهایی و نصب درپوش های لولا
12) برداشتن لقمه های پایین چارچوب ها
13) لکه گیری در صورت نیاز

نکته پایانی

درب مدرن یکی از پر طرفدارین مدل درب هاست که امروزه مورد توجه طراحان و سازندکان قرار گرفته است و دلیل آن زیبایی، کارایی و همچنین سرعت اجرای بالا می باشد. اگر قصد ساخت یا طراحی درب را دارید، درب مدرن اولین پیشنهاد گروه صنعتی ساین چوب به شما می باشد.
گروه صنعتی ساین چوب در مراحل تولید درب مدرن اعم از طراحی، تولید و نصب از کادر مجرب فنی و مهندسی ،ماشین آلات پیشرفته اتوماتیک و بهترین مواد اولیه مطابق با استاندارد‌های جهانی بهره می‌برد تا در نهایت محصولی با کیفیت و با دوام تولید و ارائه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *